foto

Camila Griggs

  • nar. 15.2.1959 (62 let)
    Stockton, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Bar Girls
1982 Vynucená msta

TV seriály

1999 Křížová výprava (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Vlkodlak v Sunnydale (S02E15)
1997 Melrose Place (TV seriál)
A Brand New Day (S06E01)
Going Places (S05E30)
Ultimatums and the Single Guy (S05E29)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
The Takeover (E05)
1982 Magnum (TV seriál)
Italská zmrzlina (S02E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky