foto

Mary Louise Weller

  • nar. 1.9.1946 (72 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Blood Tide
Q
Vynucená pomsta
1980 Valentine Magic on Love Island (TV film)
Špionem na pár dní (TV film)
1979 The Bell Jar
1978 Hunters of the Reef (TV film)
The Evil
Zvěřinec časopisu National Lampoon
1973 Hail
Serpico

TV seriály

1980 When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 Detective School (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace