foto

Kwang-in Kim

  • nar. 5.2.1965 (55 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Naesaengae gajang areumdaun iljuil
2003 Ijung gancheob
Keullaeshik
2002 Rodeu mubi
2001 Drsňák
2000 Siworae

TV seriály

2016 Cheonsangeui yaksok (TV seriál)
Daebak (TV seriál)
Dasi sijaghae (TV seriál)
Monseuteo (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2015 Aein isseoyo (TV seriál)
Butakhaeyo eomma (TV seriál)
Chiljeonpalgi goohaera (TV seriál)
Choegoeui yeonin (TV seriál)
Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
Orenji mamalreideu (TV seriál)
Peurodyusa (TV seriál)
Sinbuneul sumgyeola (TV seriál)
Yongpalyi (TV seriál)
2014 Bimilui moon (TV seriál)
Cheongdamdong seucaendeul (TV seriál)
Cheongugeui nunmul (TV seriál)
Jeong Do-jeon (TV seriál)
Samchongsa (TV seriál)
2013 Donui hwashin (TV seriál)
Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
2012 Byeoldo daldo ddajoolge (TV seriál)
Geokjungmaseyo, gwishinibnida (TV seriál)
Yoorigamyun (TV seriál)
2011 Taeyangeui shinbu (TV seriál)
2009 Pateuneo (TV seriál)
2006 Deuksususailji: 1Hokwan sakeon (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
Mooinshidae (TV seriál)
2002 Yainsidae (TV seriál)
내사랑 누굴까 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky