Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hae (Ye-jin Son) psala e-maily za svou kamarádku klukovi, který se jí líbil. Při tom objevila deník své matky, která zažila něco podobného se svou první láskou. A v tomto bodě se začnou ovíjet dvě paralelní větve příběhu. Jedna s ní, druhá s její matkou Ju-hae (kterou stvárnila stejná herečka jako Ji-hae). Objevují se zde potom různé romantické okamžiky z jejich života. Ale vše nakonec skončí dobře. Abyste se dověděli jak, tak byste se na to měli podívat. (c.tucker)

(více)

Recenze (160)

Shit 

všechny recenze uživatele

To nejkrásnější a zároveň to nejsmutnější, co jsem kdy viděl. Nemá cenu něco víc dodávat, úžasný love story s tim nejnádhernějším soundtrackem, co lze v podobných filmech slyšet a nadpozemsky dokonalá Son Ye-Jin v dvojroli z tohohle filmu udělaly jeden z nejlepších filmových zážitků, co jsem kdy měl. Nicméně je pravda, že si nedokážu představit, že by na mě Keullaesik dokázal se stejnou silou zapůsobit i napodruhý, ale koho to zajímá, první dojem byl prostě na absolutně to nejvyšší hodnocení, co existuje ()

ad-k 

všechny recenze uživatele

Větší dávka rozpolcenosti = má další zkušenost s jihokorejskou kinematografií. Keullaeshik je na jedné straně relativně příjemný film, který nabízí několik milých a hravých romantických not, poměrně zdařilou hlavní zápletku i sympatické, leč herecky spíše průměrné herce, ale nedá se říci, že by se té neustále úsměvy a slzami obdařené hře na city dalo v plné míře věřit. Pokud však nahlédneme na věci z roviny pohádkovější, nedá se vytýkat až tak příliš... 60% ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Když se budu chtít podívat na opravdu krásný romantický příběh, určitě si pustím Classic.Až zase bude pršet, vzpomenu si, jak nádherný může být déšť. Ani nevím, čí příběh byl krásnější, matky nebo dcery? Sice se přiznám, že závěr byl na mě trochu moc, ale nakonec, když romantika, tak proč by nemohla skončit takhle. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Kdo je jen trochu zběhlý v asijské romantice, toho Classic nepřekvapí, ale copak na tom záleží, když z něj něha teče v mohutných vlnách? Osobně se mi daleko víc líbil zářivě láskyplný příběh matky, kde není nouze o smutek nebo naopak o zamilovaností prozářené scény s vrcholem v geniální válečné pasáži. Linie dcery je ve své melancholii možná až příliš zdlouhavá. 75% ()

Laputa 

všechny recenze uživatele

Skvělý film. Ye-jin Son ztvárnila Ji-hae. Ye-jin Son je podle mě jedna z nejnadanějších korejských hereček a moje oblíbenkyně. Spolu se skvělými výkony In-seonga Jo a Seung-u Joa a úžasnou hudbou provázející celý tento úžasný film. Jedna věc mě, ale mrzela, když chvíli před koncem Ye-jin Son velice brečela, tak jí vůbec netekly slzy a podle toho, jak brečela, tak by s ní měly téct proudem. Ale tato maličkost nezkázi film velikých kvalit. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V prvých minútach filmu hrá pri monológu hlavnej hrdinky v pozadí "Pachebel canon". Rovnakú skladbu použil režisér Jae-young Kwak aj vo filme Yeopgijeogin geunyeo (2001) v scéne, kde Gyeon-woo podáva ružu dievčaťu hrajúcemu túto skladbu na klavíri. (RigorMortis)

Reklama

Reklama