foto

Lykke Sand

  • nar. 4.3.1982 (37 let)
    København, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Dennis
Doma je doma
2006 Nebezpečně výbušná trhavina
2005 Neklidné duše
2003 Bokseren
En anden pige
Letní slunovrat
Lykkevej
2001 Se mig nu
1997 Nonnebørn

TV seriály

2017 Surrogate (TV seriál)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Salgsaftalen (S02E05)
2013 Rita (TV seriál)
Den første kærlighed (S02E06)
Far, mor og børn (S02E03)
Den voksne (S02E01)
2012 Rita (TV seriál)
Moderen (S01E08)
Prinsessen (S01E07)
Hykleren (S01E06)
další epizody (8)
2009 Store drømme (TV seriál)
2006 Krøniken (TV seriál)
Del 20, 1969 (S03E05)
Del 19, 1968 (S03E04)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-6/01 (S03E04)
2001 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-2/01 (S03E01)
Assistancemelding A-31/00, del 2 (S02E07)
Assistancemelding A-30/00 (S02E05)
další epizody (4)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-19/00, del 2 (S01E09)
Assistancemelding A-19/00, del 1 (S01E08)
Assistancemelding A-15/00 (S01E06)
další epizody (5)
1998 Hjerteflimmer (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace