foto

Bob Johnson

  • nar. 4.5.1920
    Portland, Oregon, USA
  • zem. 31.12.1993 (73 let)
    Molokai, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Elvis Presley: Pořádný průšvih
1966 Bad Girls for the Boys
1965 Star Trek: Klec (TV film)
1964 Amerikanizace Emilky
1957 The Black Scorpion

TV seriály

1990 Nulová šance (TV seriál)
The Sands of Seth (S02E16)
Church Bells in Bogota (S02E15)
The Gunslinger (S02E14)
další epizody (6)
1989 Nulová šance (TV seriál)
For Art's Sake (S02E10)
Banshee (S02E09)
The Fuehrer's Children (S02E08)
další epizody (22)
1988 Nulová šance (TV seriál)
The Cattle King (S01E07)
The Wall (S01E06)
The Legacy (S01E05)
další epizody (7)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Místo přidělení: Země (S02E26)
Imunitní reakce (S02E19)
Hráči z Triskelionu (S02E17)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Zvěřinec - 2. část (S01E16)
Zvěřinec - 1. část (S01E15)
1965 My Mother the Car (TV seriál)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
Counterweight (S02E14)
Fun and Games (S01E27)
The Guests (S01E26)
další epizody (7)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Zanti Misfits (S01E14)
It Crawled Out of the Woodwork (S01E11)
Corpus Earthling (S01E09)
1957 26 Men (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace