foto

Simon Langton

  • nar. 5.11.1941 (77 let)
    Amersham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Vražedná místa: Království kostí (TV film)
2000 Červený Bedrník: Přátelé a nepřátelé (TV film)
Červený Bedrník: Renomé (TV film)
1999 Nancherrow (TV film)
Červený Bedrník: Valentine Gautier (TV film)
1997 Zakázané území (TV film)
1994 Headhunters (TV film)
1987 Casanova (TV film)
Žhavá laguna (TV film)
1986 Studená válka
1985 Afterward (TV film)
Anna Karenina (TV film)
1984 Lost Honor of Kathryn Beck, The (TV film)
1979 Rebecca (TV film)

TV seriály

2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na začátku máje (S14E06)
Temná tajemství (S14E02)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Zlomené duše (S06E02)
2004 Hercule Poirot (TV seriál)
Poslední víkend (S09E04)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
1999 Červený Bedrník (TV seriál)
1995 Pýcha a předsudek (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1994 Cesta (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 Mother Love (TV seriál)
1983 Shades of Darkness (TV seriál)
1982 I Remember Nelson (TV seriál)
Smiley's People (TV seriál)
1980 Tereza Raquinová (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 Love for Lydia (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
Intimate Strangers (TV seriál)
1972 No Exit (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace