foto

Shawn Toovey

  • nar. 1.3.1983 (36 let)
    Lincoln, Nebraska, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Srdce na dlani (TV film)
1999 Doktorka Quinnová (TV film)
1993 A potom přijde oheň (TV film)
1992 Procitnutí (TV film)
Všechno byla lež (TV film)
1991 Vražedný omyl (TV film)
Za bílého dne (TV film)

TV seriály

1998 Doktorka Quinnová (TV seriál)
A všichni tančí (S06E22)
Boj (S06E21)
Břemeno smutku (S06E20)
další epizody (10)
1997 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Návrat domů (S06E12)
Bezpečná cesta (S06E11)
Občanské spory (S06E10)
další epizody (25)
1996 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Čas zázraků (S05E13)
Místo, kde se umírá (S05E12)
Odděleni, ale rovnoprávní (S05E11)
další epizody (29)
1995 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Fifiny první Vánoce (S04E12)
Peklo na kolečkách (S04E11)
Dotek přírody (S04E10)
další epizody (28)
1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
První vánoce (S03E13)
Dámský večer II (S03E12)
Dámský večer I (S03E11)
další epizody (29)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Vánoční příběh (S02E11)
Sullyho oběť (S02E10)
Nejlepší přítelkyně (S02E09)
další epizody (28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace