Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Michaela Quinnová (Jane Seymour) působí jako lékařka v městečku Colorado Springs spolu se svým manželem Sullym (Joe Lando), který je jako významný občan města členem městské rady. Jednoho dne se jistý podnikatel v oblasti těžby mědi snaží v okolí městečka rozšířit svoje podnikání. Jeho žádost však není městskou radou schválena právě rozhodujícím hlasem Byrona Sullyho, který je proti takové aktivitě, která by poškozovala místní přírodu a dělala problémy místním obyvatelům. Ale podnikatel to nechce nechat jen tak a připravuje Sallymu a jeho rodině pomstu. Před oslavou narozenin jejich čtyřleté dcerky Katie ji podnikatelovi ostří hoši unesou. Mike a Sully se rozhodnou nenechat chod událostí jen na šerifovi a vydají se společně s některými svými blízkými přáteli z městečka na nebezpečnou cestu do Mexika, aby získali svoji dcerku zpět. (tuwanakha)

(více)

Recenze (6)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Oproti seriálu trochu zklamání. Už jenom z toho důvodu, že se hlavní děj odehrává mimo Colorado Springs a že vše, co se v seriálu nedořešilo, bylo jakoby zapomenuto. Ale samostatně jde o velice zajímavé dobrodružství, kde jde o život Katie. ()

tuwanakha 

všechny recenze uživatele

Pro ty, komu se líbil seriál, je film příjemnou možností, jak si ještě chvíli užít své oblíbené postavy z Colorada Springs. Pro ostatní romantický film s nikterak originální zápletkou a klasickým happyendem. Já beru seriál i oba filmy jako velmi příjemnou formu relexace a tak i tento příběh o únosu malé Katie jsem shlédl bez pocitu nelibosti. 70% ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Film je spíše třídílný kompres seriálu o únosu malého dítěte, než klasickým filmem. Nejsem si jist, zda někomu, kdo neviděl seriál, tento snímek něco řekne. Vsadil bych se, že ne. Můj názor je, že se film od seriálu neodchýlil, čili stejné hodnocení. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama