foto

Kenneth Miller

  • nar. 29.10.1988 (31 let)
    Albuquerque, New Mexico, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Walk. Ride. Rodeo.
2018 12 hrdinů
2017 Hrdinové ohně
One Small Indiscretion (TV film)
Those Who Wait
2016 Americká reportérka
2012 Jackie
Pravidla mlčení
Seal Team 6: Dopadení Usámy bin Ládina (TV film)
2011 Truth Be Told (TV film)

TV seriály

2020 Mesiáš (TV seriál)
2018 Waco (TV seriál)
2017 Midnight, Texas (TV seriál)
2014 Killer Women (TV seriál)
Manhattan (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
2011 The Lying Game (TV seriál)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky