foto

Alison Whyte

  • nar. 1968
    Tasmania, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Below
Ritual
2015 Švadlena
2010 Centre Place
2007 The Jammed
2006 Small Claims: The Reunion (TV film)
2003 Subterano
2002 Roundabout
2000 Ve znamení psa: Zakopaný pes (TV film)
1997 Kangaroo Palace (TV film)
1990 Bony (TV film)

TV seriály

2016 Případ Kettering (TV seriál)
Návrat (E08)
Šílenství (E07)
Roy (E06)
další epizody (8)
2015 Zádrhel (TV seriál)
Beznadějný trojúhelník (S01E05)
Zázrak, nebo trest (S01E03)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
King of the Lake (S03E01)
2010 Tangle (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2009 Tangle (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
2007 City Homicide (TV seriál)
Satisfakce (TV seriál)
2003 CrashBurn (TV seriál)
2002 Marshall Law (TV seriál)
1998 Driven Crazy (TV seriál)
Micallef Program, The (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
1997 State Coroner (TV seriál)
1996 Glynn Nicholas Show, The (TV seriál)
1994 Frontline (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1991 All Together Now (TV seriál)
Boys from the Bush (TV seriál)
Kelly (TV seriál)
1990 Skirts (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 Rove Live (TV pořad)
The Big Schmooze (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky