foto

Matthias van den Berg

  • nar. 1967

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Marie Brand und der Duft des Todes (TV film)
2016 Lví žena
2015 Kreisliga - Ein Dorf sieht schwarz (TV film)
2011 Nový život s Lucy (TV film)
Záhada Severního moře (TV film)
2010 Jindřich IV. Navarrský
Polda a vesničanka (TV film)
2009 Für Miriam
2008 Galgenfrist
2007 Dating Vietnam
Playlist (studentský film)
2003 Drachentöter, Die
1920 Der Staatsanwalt

TV seriály

2018 Der Lehrer (TV seriál)
Sie sind doch gar kein Veganitarier! (S06E09)
Kobra 11 (TV seriál)
Amnézie (S24E09)
2015 Meuchelbeck (TV seriál)
Hier und weg (S01E01)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Gulasch für den Geiselnehmer (S03E03)
2013 Heldt (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Gegen den Strom (E39)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
Stellenbosch (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Tod auf Rezept (E18)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Dokumentární

2010 Zeche is nich - Sieben Blicke auf das Ruhrgebiet 2010

Režijní filmografie

Filmy

2008 Galgenfrist

Producentská filmografie

Filmy

2008 Galgenfrist

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky