foto

Matthias van den Berg

  • nar. 1967

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kobra 11 - Amnézie (TV film)
Marie Brand und der Duft des Todes (TV film)
2016 Lví žena
2015 Kreisliga - Ein Dorf sieht schwarz (TV film)
2013 Wilsberg - Gegen den Strom (TV film)
2011 Nový život s Lucy (TV film)
Záhada Severního moře (TV film)
2010 Jindřich IV. Navarrský
Polda a vesničanka (TV film)
2009 Für Miriam
2008 Galgenfrist
2007 Dating Vietnam
Playlist (studentský film)
2006 Wilsberg – Tod auf Rezept (TV film)
2003 Drachentöter, Die
1920 Der Staatsanwalt

TV seriály

2015 Meuchelbeck (TV seriál)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Gulasch für den Geiselnehmer (S03E03)
2013 Heldt (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
Stellenbosch (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Dokumentární

2010 Zeche is nich - Sieben Blicke auf das Ruhrgebiet 2010

Režijní filmografie

Filmy

2008 Galgenfrist

Producentská filmografie

Filmy

2008 Galgenfrist

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky