foto

Simona Maicanescu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Splice
2008 Dante 01
2006 Bratrstvo kamenů
1997 Clandestins
1994 Traveller's Tale
1992 Dub
1991 Unde la soare e frig
1982 Konec noci
1981 Za co táhnou zvony Míťo?

TV seriály

2015 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Nathalie et Laura (S01E03)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 2 (S01E02)
2000 Le Grand Patron (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky