foto

Gerhard Schirlo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Mein Freund, das Ekel (TV film)
2017 Abi '97 - gefühlt wie damals (TV film)
2016 Ein starkes Team – Geplatzte Träume (TV film)
Jack the Ripper – Eine Frau jagt einen Mörder (TV film)
Marie Brand und die rastlosen Seelen (TV film)
Radio Heimat - Damals war auch scheiße!
2015 Inspektor Jury – Mord im Nebel (TV film)
Meine allerschlimmste Freundin (TV film)
2014 Zwei mitten im Leben (TV film)
2013 Da geht noch was!
In einem wilden Land (TV film)
Nach all den Jahren (TV film)
2012 Rat mal, wer zur Hochzeit kommt (TV film)
Sams im Glück
2011 Das Duo - Tödliche Nähe (TV film)
2010 Hříšnice (TV film)
Mein Land (TV film)
2009 Faktor 8 - Smrtící virus (TV film)
Wickie und die starken Männer
Zabíjení je má práce, lásko
2007 Věž v plamenech (TV film)
2006 Die ProSieben Märchenstunde: Frau Holle - Im Himmel ist die Hölle los (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Froschkönig - Im Brunnen hört dich niemand schreien (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Hans im Glück - Tauschrausch im Märchenland (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Rapunzel oder Mord ist ihr Hobby (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Rotkäppchen - Wege zum Glück (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Rumpelstilzchen – Auf Wache im Märchenwald
Die ProSieben Märchenstunde: Tischlein deck dich - Esel, Ziegen, echte Männer (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Zwerg Nase - 4 Fäuste für ein Zauberkraut (TV film)
Hui Buh - Zámecké strašidlo
2004 Das Blut der Templer (TV film)
Dva idioti ze Scotland Yardu
2003 Hlasy minulosti (TV film)
Osudný jackpot (TV film)
2002 Die Katzenfrau (TV film)
Roztomilá zlodějka (TV film)
Záhada vyvoleného (TV film)
2001 Eine Hochzeit und (k)ein Todesfall (TV film)
2000 7 dní života
Bella Block - Am Ende der Lüge (TV film)
Mein absolutes Lieblingslied (TV film)
1999 Versprich mir, dass es den Himmel gibt (TV film)
Wavlewova kletba (TV film)
1998 Miláčku, nezapomeň si ponožky! (TV film)
Schock - Eine Frau in Angst (TV film)
1997 Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
1995 Nur über meine Leiche
1994 Coked Out
Das Puppenhaus (studentský film)
Duell im Labyrinth (studentský film)
1993 Dogs on Wheels (studentský film)
1992 Crossmatch (studentský film)
Klinik des Grauens

TV seriály

2012 Add a Friend (TV seriál)
Die Chefin (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Nachts - Geschichten aus der Dunkelheit (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2004 Otec Braun (TV seriál)
Konec renesančního umělce (E04)
Začarovaný případ (E03)
2003 Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
1997 Die Gang (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace