foto

Gerhard Schirlo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2021 Hui Buh und das Hexenschloss
2020 Marie Brand und die falschen Freunde (TV film)
2019 Mein Freund, das Ekel (TV film)
2017 Abi '97 - gefühlt wie damals (TV film)
2016 Jack the Ripper – Eine Frau jagt einen Mörder (TV film)
Marie Brand und die rastlosen Seelen (TV film)
Radio Heimat - Damals war auch scheiße!
2015 Inspektor Jury – Mord im Nebel (TV film)
Meine allerschlimmste Freundin (TV film)
2014 Zwei mitten im Leben (TV film)
2013 Da geht noch was!
In einem wilden Land (TV film)
Nach all den Jahren (TV film)
2012 Rat mal, wer zur Hochzeit kommt (TV film)
Sams im Glück
2010 Hříšnice (TV film)
Mein Land (TV film)
2009 Faktor 8 - Smrtící virus (TV film)
Wickie und die starken Männer
Zabíjení je má práce, lásko
2007 Věž v plamenech (TV film)
2006 Die ProSieben Märchenstunde: Frau Holle - Im Himmel ist die Hölle los (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Froschkönig - Im Brunnen hört dich niemand schreien (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Hans im Glück - Tauschrausch im Märchenland (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Rapunzel oder Mord ist ihr Hobby (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Rotkäppchen - Wege zum Glück (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Rumpelstilzchen – Auf Wache im Märchenwald
Die ProSieben Märchenstunde: Tischlein deck dich - Esel, Ziegen, echte Männer (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Zwerg Nase - 4 Fäuste für ein Zauberkraut (TV film)
Hui Buh - Zámecké strašidlo
2004 Das Blut der Templer (TV film)
Dva idioti ze Scotland Yardu
2003 Hlasy minulosti (TV film)
Osudný jackpot (TV film)
2002 Die Katzenfrau (TV film)
Roztomilá zlodějka (TV film)
Záhada vyvoleného (TV film)
2001 Eine Hochzeit und (k)ein Todesfall (TV film)
2000 7 dní života
Mein absolutes Lieblingslied (TV film)
1999 Versprich mir, dass es den Himmel gibt (TV film)
Wavlewova kletba (TV film)
1998 Miláčku, nezapomeň si ponožky! (TV film)
Schock - Eine Frau in Angst (TV film)
1997 Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
1995 Nur über meine Leiche
1994 Coked Out
Das Puppenhaus (studentský film)
Duell im Labyrinth (studentský film)
1993 Dogs on Wheels (studentský film)
1992 Crossmatch (studentský film)
Klinik des Grauens

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der letzte Beat (S11E23)
Geisterjagd (S11E22)
2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Gift (S11E25)
Kindersegen (S11E24)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Späte Rache (1) (S09E29)
Fremde Stimmen (S09E28)
Teufelszeug (S09E27)
2017 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Gottesurteil (S06E12)
Liebesreigen (S06E11)
Atemlos (S06E10)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Mord am Grill (S09E01)
Letzte Rettung (S08E25)
Spielfeld des Todes (S08E24)
další epizody (4)
2016 Správná dvojka (TV seriál)
Geplatzte Träume (E64)
2015 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Staatseigentum (S04E10)
Fluchtversuch (S04E09)
Sprachlos (S04E08)
2012 Add a Friend (TV seriál)
Kennen Sie diese Frau? (S01E10)
Vollidiot schreibt man mit zwei l (S01E09)
All in (S01E08)
další epizody (9)
Die Chefin (TV seriál)
2011 Das Duo (TV seriál)
Tödliche Nähe (E21)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
2008 Nachts - Geschichten aus der Dunkelheit (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2004 Otec Braun (TV seriál)
Konec renesančního umělce (E04)
Začarovaný případ (E03)
2003 Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
2000 Bella Block (TV seriál)
Am Ende der Lüge (E09)
1997 Die Gang (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Střihačská filmografie

TV seriály

2012 Add a Friend (TV seriál)
Spargel für zwei (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky