foto

Klaus Behrendt

  • nar. 7.12.1920
    Königsberg, Preußen, Německá říše
  • zem. 11.10.2013 (92 let)
    Lubmin, Mecklenburg-Schwerin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Heldenfrühling
1982 Tatort - Mordkommando (TV film)
1980 Die Fee (divadelní záznam)
1976 Donadieu (divadelní záznam)
1972 Briefe von gestern (TV film)
1970 Finder, bitte melden (TV film)
1969 Ein Abend zu zweit (TV film)
Smeraldina (TV film)
1967 Fentons völlig verrückte Erfindung (TV film)
1966 Das große Geschäft (divadelní záznam)
1963 Die erste Lehre (TV film)
1962 Willy (TV film)
1960 Die Eiskalte Nacht (TV film)
1959 Natürlich die Autofahrer
Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu
1958 Blitzmädels an die Front
1957 Die große Chance
El Hakim
1956 Friederike von Barring
1955 Mamitschka
1954 Sie
Was ihr wollt (divadelní záznam)
1949 Begegnung mit Werther
Heimliches Rendezvous

TV seriály

1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 Hiob (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1966 Theater und Gesellschaft - Rollenbilder im Wandel der Jahrhunderte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace