foto

Gunther Beth

  • nar. 18.10.1945 (75 let)
    Lübeck, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hu Äm Ei: Tell me who I am
1996 Anwalt Abel - Ein Richter in Angst (TV film)
1994 Anwalt Abel - Ihr letzter Wille gilt (TV film)
1975 Tatort - Die Rechnung wird nachgereicht (TV film)
1974 Jeden z nás dvou
1970 Frisch, fromm, fröhlich, frei
1969 Sieben Tage Frist

TV seriály

1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1982 Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Die Powenzbande (TV seriál)
Neues vom Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
1972 Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Die Hupe - Eine Schülerzeitung (TV seriál)

Divadelní záznam

1985 Gipfeltreffen (divadelní záznam)
1984 Schreib, wenn du kannst! (divadelní záznam)
1972 Alle reden von Liebe (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Divadelní záznam

1996 Ohnsorg Theater - Unsere Mutter wird ’ne Diva (divadelní záznam)
1984 Schreib, wenn du kannst! (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky