foto

Jim Bannon

  • nar. 9.4.1911
    Kansas Ciry, Missouri, USA
  • zem. 28.7.1984 (73 let)
    Ventura, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 R.C.M.P. and the Treasure of Genghis Khan (TV film) - a.z.
1965 Luke and the Tenderfoot (TV film) - a.z.
1964 Dobrý soused Sam
Man's Favorite Sport?
1963 Srocení orlů
1962 40 Pounds of Trouble
1959 Chundelatý pes
Inside the Mafia
Přišli do Cordury
1958 Girls on the Loose
1957 Chicago Confidential
1954 Command, The
1953 Great Jesse James Raid, The
Jack Slade
Phantom from Space
War Arrow
1952 Poslední rodeo
The Black Lash - a.z.
1951 Canyon Raiders
Lawless Cowboys
Nevada Badmen
Ridin' the Outlaw Trail
Stagecoach Driver
The Texas Rangers
Unknown World
Wanted: Dead or Alive
1950 Jiggs and Maggie Out West
Kill the Umpire
Sierra Passage
1949 Cowboy and the Prizefighter
Daughter of the Jungle
The Fighting Redhead
1948 Dangers of the Canadian Mounted
Frontier Revenge
Miraculous Journey
Muž z Colorada
Trail to Laredo
1947 Framed
Johnny O'Clock
T-Men
The Corpse Came C.O.D.
The Thirteenth Hour
1946 Renegades
The Devil's Mask
The Unknown
1945 I Love a Mystery
Out of the Depths
The Gay Senorita
Tonight and Every Night
1944 Sergeant Mike
The Missing Juror
The Soul of a Monster

TV seriály

1962 Wide Country (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
Luke and the Tenderfoot (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
The Adventures of Champion (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Disneyland (TV seriál) - a.z.
Lassie (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Red Ryder (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
1950 The Gene Autry Show (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace