foto

Tom Monroe

  • nar. 2.9.1919
    Waco, Texas, USA
  • zem. 2.12.1993 (74 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 The Legend of Frank Woods
1971 The Last Movie
Švindl
1969 Sestřička
1959 Rio Bravo
The FBI Story
Westbound
1958 The Lost Missile
1957 Gunsight Ridge
Shoot-Out at Medicine Bend
The Lawless Eighties
Válečné bubny
1956 Gigant
The First Texan
1955 Daleké obzory
Jupiter's Darling
Santa Fe Passage
Son of Sinbad
The Road to Denver
1954 Command, The
Man with the Steel Whip
Private Hell 36
Serpent Island
The Boy From Oklahoma
The Long Wait
1953 Calamity Jane
El Paso Stampede
Fort Algiers
San Antone
The Homesteaders
The Neanderthal Man
1952 Carson City
Hoodlum Empire
Horizons West
Rose of Cimarron
The Half-Breed
Young Man with Ideas
1951 Drums in the Deep South
Two Lost Worlds
Vysoký cíl
Westward the Women
1950 Border Rangers
Border Treasure
Code of the Silver Sage
I Shot Billy the Kid
Invisible Monster, The
Quicksand
Rustlers on Horseback
Short Grass
Southside 1-1000
The Cariboo Trail
The Underworld Story
1949 Angels in Disguise
Powder River Rustlers
1948 Albuquerque
G-Men Never Forget
Mr. Reckless
Panhandle
1946 The Dark Corner

TV seriály

1967 Hondo (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
1962 Wide Country (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Casey Jones (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Judge Roy Bean (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cowboy G-Men (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace