foto

Herbert Forthuber

  • nar. 15.9.1960 (60 let)
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Lass den Mond am Himmel stehen (TV film)
2019 Das Ende der Wahrheit
2017 Rande naslepo
2016 Tatort - Die Wahrheit (TV film)
2015 600 PS für 2 (TV film)
Ernsthaft Sterben (studentský film)
Kolonie
Mein vergessenes Leben (TV film)
2014 Aféra Spiegel (TV film)
In der Galerie
Polizeiruf 110 - Smoke on the Water (TV film)
Wiener Melange
2013 Just Married - Hochzeiten zwei (TV film)
2012 München 72 - Das Attentat (TV film)
Rommel (TV film)
2008 Quantum of Solace

TV seriály

2019 Bella Germania (TV seriál)
2016 V podezření (TV seriál)
Betongold (E25)
2015 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Die Täuschung (E12)
2014 Cizinka (TV seriál)
2011 Herzflimmern (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Universum History: Unser Österreich: Salzburg - Ein Land für sich (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)
2012 Temné charisma Adolfa Hitlera (TV seriál)
2011 Der dreißigjährige Krieg (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Galileo (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky