foto

Philippe Le Dem

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Murders in Rochefort
2011 Le temps du silence (TV film)
2010 Gendre idéal 2, Le (TV film)
2008 Ideální zeť (TV film)
Krevní pouta
Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2007 Notable donc coupable (TV film)
2004 Obchod je obchod (TV film)
2003 Děti nesnáším (TV film)
2002 Hasard fait bien les choses, Le (TV film)
Motýl
1992 Milenec
1990 Six crimes sans assassins (TV film)

TV seriály

2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Roman noir - 1ère partie (S05E01)
2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
L'Enfance de l'art (S04E05)
Bain de minuit (S04E03)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Le Droit Chemin (S03E10)
En plein coeur (S03E06)
Forêt noire (S03E03)
další epizody (5)
2006 Les tricheurs (TV seriál)
Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
Le tuteur (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
L'avocate (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1997 Paroles d'hommes

Dokumentární

2013 Pianotine (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2013 Pianotine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky