foto

Anne Stegmann

  • nar. 1951

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Tango Americano
1999 Tatort - Starkbier (TV film)
1977 Der Weilburger Kadettenmord (TV film)
1976 Die Fastnachtsbeichte (TV film)
Unternehmen V2
1968 Pension Schöller (TV film)

TV seriály

2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Lokalseite unten links (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Semesterferien (TV seriál)
1969 Salto mortale (TV seriál)
1968 Der Idiot (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky