foto

Lori Dungey

  • nar. 1957

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Lucy (TV film)
2002 Oheň (TV film)
2001 Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
1985 Rainbow War

TV seriály

2017 Power Rangers Ninja Steel (TV seriál)
2015 Power Rangers Dino Charge (TV seriál)
2009 Power Rangers R.P.M. (TV seriál)
2007 Power Rangers: Operace Overdrive (TV seriál)
2006 Báječná parta (TV seriál)
Power Rangers Mystic Force (TV seriál)
2005 Power Rangers S.P.D. (TV seriál)
2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál)
2003 Power Rangers Ninja Storm (TV seriál)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Xena (TV seriál)
1987 New Adventures of Beans Baxter, The (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Flatmates (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace