foto

Johnny Weissmuller Jr.

  • nar. 23.9.1940
    San Francisco, California, USA
  • zem. 27.7.2006 (65 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 G.I. Jesus
1988 Wildfire
1987 Šest z Alcatrazu (TV film)
1986 Johnnie Mae Gibson: FBI (TV film)
1985 Bitva o planetu Endor (TV film)
1984 Massive Retaliation
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
1973 Americké graffiti
Magnum Force
1971 THX 1138
1958 Andy Hardy Comes Home

TV seriály

1984 Partners in Crime (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)

Dokumentární

1997 Investigating Tarzan
1971 Bald: The Making of 'THX 1138'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace