foto

Joachim Siebenschuh

  • nar. 21.7.1941 (79 let)
    Arnsdorf, Sachsen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Letzte Liebe (TV film)
1990 Gänsehaut (TV film)
Polizeiruf 110 - Allianz für Knete (TV film)
1988 Jonny kommt (TV film)
Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
1987 Annoncenglück
1986 Das Mehrzweckzimmer (TV film)
Eshelonite
Polizeiruf 110 - Parkplatz der Liebe (TV film)
1984 Der Fall Magdalena Eigner (TV film)
1983 Das Interview (TV film)
1982 Ende eines Mäzens, Das
1978 Fernsehpitaval - Mordsache Dora Lemke (TV film)
Leise flehen meine Lieder (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
Die Verführbaren (TV film)
Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
Graureiher
1976 Auf der Suche nach Gatt (TV film)
1973 Der Troll und der Musikant (TV film)
1970 Die doppelte Nachtigall (TV film)
1968 Die Toten bleiben jung
Ein Krug mit Oliven
1965 Nichts als Sünde
1963 Blaulicht - Kümmelblättchen (TV film)

TV seriály

1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1984 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Versuchung (E93)
1980 Auf Achse (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Preis (E72)
1979 Mladá léta Karla Marxe (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Konsequenzen (E67)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1976 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wenn die Karre nicht läuft (E47)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1972 König Drosselbart (divadelní záznam)
1971 Das Märchen vom Kaiser und vom Hirten (divadelní záznam)
1970 Schneeball (divadelní záznam)
1969 Spiel vor dem Feind (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky