foto

Joachim Siebenschuh

  • nar. 21.7.1941 (78 let)
    Arnsdorf, Sachsen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Letzte Liebe (TV film)
1990 Gänsehaut (TV film)
Polizeiruf 110 - Allianz für Knete (TV film)
1988 Jonny kommt (TV film)
Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
1987 Annoncenglück
1986 Das Mehrzweckzimmer (TV film)
Eshelonite
Polizeiruf 110 - Parkplatz der Liebe (TV film)
1984 Der Fall Magdalena Eigner (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Versuchung (TV film)
1983 Das Interview (TV film)
1982 Ende eines Mäzens, Das
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort - Der Preis (TV film)
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort - Konsequenzen (TV film)
1978 Fernsehpitaval - Mordsache Dora Lemke (TV film)
Leise flehen meine Lieder (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
Die Verführbaren (TV film)
Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
Graureiher
1976 Auf der Suche nach Gatt (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Wenn die Karre nicht läuft (TV film)
1973 Der Troll und der Musikant (TV film)
1972 König Drosselbart (divadelní záznam)
1971 Das Märchen vom Kaiser und vom Hirten (divadelní záznam)
1970 Die doppelte Nachtigall (TV film)
Schneeball (divadelní záznam)
1969 Spiel vor dem Feind (divadelní záznam)
1968 Die Toten bleiben jung
Ein Krug mit Oliven
1965 Nichts als Sünde
1963 Blaulicht - Kümmelblättchen (TV film)

TV seriály

1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1979 Karl Marx. Molodyje gody (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky