foto

Henning Zick

  • nar. 13.2.1939 (80 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2000 Jugendsünde (TV film)
1999 Bangkok - Ein Mädchen verschwindet (TV film)
Delta Team - Auftrag geheim! (TV film)
1998 Totalschaden (TV film)
1997 Ein Vater sieht rot (TV film)
1996 Ärzte: Dr. Vogt - Afrika vergessen (TV film)
1995 Operation Medusa (TV film)
1992 Škytavka
1991 Hurenglück (TV film)
Männer vom K3 - Auge um Auge, Die (TV film)
1989 Männer vom K3 - Augen zu und durch, Die (TV film)
Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln, Die (TV film)
Männer vom K3 - Volle Deckung, Kopf runter!, Die (TV film)
Schuldig (TV film)
1988 Das Traumauto (TV film)
Männer vom K3 - Spiel über zwei Banden, Die (TV film)
1987 Reise nach Deutschland, Eine (TV film)
1985 Damenwahl (TV film)
1984 Der Jugendrichter (TV film)
1983 Reifenwechsel (TV film)
Ziemlich weit weg
1982 Deutsche Revolution, Eine
1979 Tatort: Gefährliche Träume
1978 Das Doppelleben des Wilfried E. (TV film)
1976 Frauensiedlung (TV film)

TV seriály

2002 Absolut das Leben (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1984 Patrik Pacard (TV seriál)
Tegtmeier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1976 Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
1974 Autoverleih Pistulla (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1981 Die Konsumkathedrale (TV film)
1978 Wölfe (TV film)
1971 Albrecht Dürer

Herecká filmografie

Dokumentární

1986 Goldene Käfig, Der (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky