foto

Joey Faye

  • nar. 12.7.1909
    New York City, New York, USA
  • zem. 26.4.1997 (87 let)
    Englewood, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Candid Camera: 5 Decades of Smiles - a.z.
1984 Tenkrát v Americe
1976 Na černé listině
Phantom of the Open Hearth, The (TV film)
1972 Válka mezi muži a ženami
1971 Grissomova banda
1968 Takhle se s dámou nejedná
What's So Bad About Feeling Good?
1967 Snadná cesta vzhůru
1966 Penelope
Vyloupení banky v L. A.
1964 Diary of a Bachelor
1963 For Love or Money
1962 Kouzlo norkové kožešiny
1960 Na sever Aljašky
The Wizard of Baghdad
1959 The 30 Foot Bride of Candy Rock
1958 Ten North Frederick
1957 Hear Me Good
Street of Sinners
1956 Saturday Spectacular: High Button Shoes (TV film)
1955 Něžná past
1954 Top Banana
1953 Let's Do It Again
1948 Close-Up

TV seriály

1972 Maude (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Target (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Dagmar's Canteen (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1948 Arrow Show, The (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1954 The Martha Raye Show (TV pořad)
1951 The Kate Smith Evening Hour (TV pořad)
The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 Showtime, U.S.A. (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace