foto

Wayne Scott Miller

  • nar. 5.11.1959 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Phantom
Trooper (TV film)
2011 Správci osudu
2007 Love Comes Lately

TV seriály

2007 Zachraň mě (TV seriál)
Yaz (S04E13)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace