foto

Tracy Newman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Barefoot Executive, The (TV film)

TV seriály

2001 Svět podle Jima (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Frannie's Choice (S01E21)
1992 Bob (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Rebecca's Lover... Not (S10E22)
No Rest for the Woody (S10E14)
1991 Na zdraví (TV seriál)
Ma's Little Maggie (S10E05)
1990 They Came from Outer Space (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2009 Svět podle Jima (TV seriál)
Heaven Opposed to Hell (S08E18)
Diamonds Are a Ghoul's Best Friend (S08E17)
I Hate the High Road (S08E16)
další epizody (12)
2008 Svět podle Jima (TV seriál)
Cabin Boys (S08E06)
Two for the Money (S08E05)
Andy's Proposal (S08E04)
další epizody (24)
2007 Svět podle Jima (TV seriál)
Jim's Birthday (S06E18)
Any Man of Mine (S06E17)
Devlin in Disguise (S06E16)
další epizody (18)
2006 Svět podle Jima (TV seriál)
Belaboring the Point (S05E22)
Jim's Best Friend (S05E21)
The Thin Green Line (S05E20)
další epizody (11)
2005 Svět podle Jima (TV seriál)
The Gift of Maggie (S05E11)
Lean on Me (S05E10)
The Dream (S05E09)
další epizody (28)
2004 Svět podle Jima (TV seriál)
Stalking Santa (S04E10)
Poking the Bear (S04E09)
The Hunters (S04E08)
další epizody (26)
2003 Svět podle Jima (TV seriál)
Secret Santa (S03E13)
Rules of Engagement (S03E12)
The Empty Gesture (S03E11)
další epizody (30)
2002 Svět podle Jima (TV seriál)
The Brother-in-Law (S02E11)
The Christmas Party (S02E10)
Thanksgiving Confidential (S02E09)
další epizody (23)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
An According to Jiminy Christmas (S01E10)
Andy's Girlfriend (S01E09)
The Turkey Bowl (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace