foto

Hynek Kubasta

  • nar. 2.9.1931
    Líny, Československo
  • zem. 14.4.2006 (74 let)
    Blansko, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Rivers of Babylon
1996 Spát a spát
1990 Freonový duch
1989 Tobogan
1988 Hurá za ním
1987 Okřídlená hřídel (TV film)
1980 Rytmus 1934
1979 Koncert na konci léta
1976 Rozdelení
1970 Balada o narození
Ucho
1963 Tak blízko u nebe

TV seriály

2000 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak se věštba splnila (S02E14)
Jak jsme měli kojence i Japonce (S02E13)
Jak Elis jela rallye (S02E12)
další epizody (14)
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak jsme dostali všichni klaustrofobii (S01E14)
Jak maminka k zimnímu spánku ulehla (S01E13)
Jak do babičky vstoupil duch Dobromily Rettigové (S01E12)
další epizody (14)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Směšný vrah (S01E06)
1995 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Tabatěrka (E08)
1989 Roky prelomu (TV seriál)
1986 Safari (TV seriál)
1976 Muž, který nesmí zemřít (TV seriál)
Intrika (E03)
1971 Legenda o živých mrtvých (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace