foto

Anna Jaremčuk-Bobalo

  • nar. 15.11.1978 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Plochaja sosedka (TV film)
2014 Větrenaja ženščina

TV seriály

2019 Fantom (TV seriál)
Na schovávanou (TV seriál)
2018 Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Linija sveta (TV seriál)
Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 The Past Is Yet to Come (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Viddil 44 (TV seriál)
Volodymyrska 15 (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Grečanka (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Brat za brata 3 (TV seriál)
Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Krvavá pomsta (S01E05)
Ženskij doktor (TV seriál)
Za vsjo nado platiť! (S02E58)
Poňať, prostiť (S02E57)
Zamknutyj krug (S02E56)
další epizody (16)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Rabota nad ošibkami (E01)
SBU. Specoperacija (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
2008 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Prizrak povara (S04E79)
2007 Čužije tajny (TV seriál)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Prevratnosti ljubvi (S03E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky