foto

Fredrik Hallgren

  • nar. 7.12.1973 (46 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 En komikers Uppväxt
Sune - Best Man
2018 Sune vs Sune
2017 Sthlm Hunters
2013 Fjällbackamorden: Vänner för livet (TV film)
2006 Varannan vecka

TV seriály

2020 Aldri voksen (TV seriál)
2019 Bonusfamiljen (TV seriál)
Beslutet (S03E10)
Dopet (S03E09)
Internat (S03E08)
další epizody (10)
2018 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Vårdgården (TV seriál)
2015 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky