foto

Fredrik Hallgren

  • nar. 7.12.1973 (47 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Sune - Uppdrag: Midsommar
2019 En komikers uppväxt
Sune žení dědu
2018 Sune vs Sune
2017 Sthlm Hunters
2013 Fjällbackamorden: Vänner för livet (TV film)
2006 Varannan vecka

TV seriály

2020 Aldri voksen (TV seriál)
Ambassadören (TV seriál)
Avtalet (E10)
Moderskeppet har landat (E09)
Lockdown (E08)
další epizody (10)
Fullt Hus (TV seriál)
Svartsjuka och förbjuden kärlek (E10)
Känslosamma och laddade möten (E09)
Edward Blom kommer på middag… (E08)
další epizody (10)
2019 Patchworková rodina (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2018 Patchworková rodina (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2017 Patchworková rodina (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Vårdgården (TV seriál)
2015 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky