foto

Maarten Wansink

  • nar. 16.3.1957 (62 let)
    Utrecht, Utrecht, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Superjuffie
2014 Freeze
2012 De club van lelijke kinderen (studentský film)
2009 Het sinterklaasjournaal: de meezing moevie
2008 Het wapen van Geldrop
2003 Štětcem osudu (TV film)
2001 Baby Blue
Nynke
The Last Words of Dutch Schultz
1999 Drobek
1987 Donna Donna!!
Havinck
Zjoek: De kunst van het vergeten
1986 Op hoop van zegen

TV seriály

2016 De Maatschap (TV seriál)
Flikken Rotterdam (TV seriál)
Land Van Lubbers (TV seriál)
2014 Johan - Logisch is anders (TV seriál)
2013 Ik ook van jou (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Boks (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Medea (TV seriál)
2004 Zes minuten (TV seriál)
2003 Najib en Julia (TV seriál)
2000 Wildschut & De Vries (TV seriál)
1995 M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1994 Een galerij (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Flodder (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1991 Suite 215 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Ha die Pa! (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky