foto

Edwin de Vries

  • nar. 14.1.1950 (69 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2011 Isabelle
2009 Happy End
2007 Dennis P.
2003 Rosenstrasse
2001 Qui vive
Zamilovaní andělé
1999 Němý svědek
1998 Left Luggage aneb Kufry pana Silberschmidta
1995 Aletta Jacobs, het hoogste streven
Hoogste tijd
1989 Jan Rap en z'n maat
Leedvermaak
1987 Een maand later
1984 De schorpioen
1983 Geest van gras, De (TV film)
1982 Golven

TV seriály

2010 In therapie (TV seriál)
2008 S1ngle (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2002 Meiden van de Wit (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1996 Kleine Nachtmerrie, Eine (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Flodder (TV seriál)
1992 Vera Wesskamp (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
In de vlaamsche pot (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1995 M'n Dochter en Ik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky