foto

Kitty Janssen

  • nar. 30.4.1930
    Haarlem, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 19.9.2012 (82 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Kunst en Vliegwerk
1978 Dag dokter
1977 Oranžský voják
1973 Love Comes Quietly
1966 Dans van de reiger, De
1953 Sterren stralen overal

TV seriály

2000 Russen (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
Verhalen van de straat (TV seriál)
1991 Bij nader inzien (TV seriál)
Oog in oog (TV seriál)
1990 Mag het iets meer zijn? (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1983 Weg, De (TV seriál)
1981 De Lemmings (TV seriál)
Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
1975 Klaverweide (TV seriál)
Uit de wereld van Roald Dahl (TV seriál)
1955 Swiebertje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky