foto

Johnnie Collins III

  • nar. 27.8.1946 (72 let)
    Greenville, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Rooster: Spurs of Death!
1981 A Few Days in Weasel Creek (TV film)
1977 The Last of the Cowboys
1973 Breezy
Scream, Pretty Peggy (TV film)
1970 Along Came a Spider (TV film)

TV seriály

1980 Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1976 McDuff, the Talking Dog (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
Tim Conway Show, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace