foto

Johnnie Collins III

  • nar. 27.8.1946 (74 let)
    Greenville, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Rooster: Spurs of Death!
1981 A Few Days in Weasel Creek (TV film)
1977 The Last of the Cowboys
1973 Breezy
Scream, Pretty Peggy (TV film)
1970 Along Came a Spider (TV film)

TV seriály

1980 Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1976 McDuff, the Talking Dog (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
In the Midst of Strangers (S01E09)
1971 The Waltons (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Diary / A Matter of Semantics / Big Surprise / Professor Peabody's Last Lecture (S02E08)
1970 Tim Conway Show, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky