foto

Kay Lenz

  • nar. 4.3.1953 (65 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kay Lenz je americká herečka, ktorá sa narodila 4. marca 1953 v Los Angeles. Ako malá účinkovala v seriáli THE ANDY GRIFFITH SHOW. V roku 1973 dostala rolu hipisáčky vo filme BREEZY, kde hrala po boku Williama Holdena a v réžii Clinta Eastwooda.

Herečka ďalej účinkovala v seriáloch THE STREETS OF SAN FRANCISCO, GUNSMOKE, MACGYVER, CANNON a ďalej v snímkach WHITE LINE FEVER (1975) či RICH MAN, POOR MAN (1976), za čo bola nominovaná na Emmy Award. Od 80-tych rokov hosťovala v rôznych televíznych seriáloch. V roku 1984 sa objavila v klipe ''Infatuation'' od Roda Stewarta. Za MIDNIGHT CALLER vyhrala v roku 1989 cenu Emmy. Kay bola manželkou herca Davida Cassidyho, no po 6-tich rokoch sa rozviedli. Nemá žiadne deti.

Nathalia.A

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Downside of Bliss
2013 The Secret Lives of Dorks
2003 Southside
1998 Ragtimeova dobrodružství
1997 A Gun, a Car, a Blonde
Cesta srdce (TV film)
1995 Shame II: The Secret (TV film)
Tajemný střelec
Trapped in Space (TV film)
1994 Proti své vůli (TV film)
1992 Upadnout v nemilost
1991 Shakespeare's Plan 12 From Outer Space
1990 Hitler's Daughter (TV film)
Ulice
1989 Poslední svědek
Vrah ve tmě (TV film)
1988 Lovec lebek
Strach
1987 Stripped to Kill
Touha smrti 4: Tvrdý zákrok
1986 Dům
Heart of the City (TV film)
1983 Prisoners of the Lost Universe (TV film)
Trial by Terror
1982 Fast-Walking
1980 Escape (TV film)
The Hustler of Muscle Beach (TV film)
1979 Seeding of Sarah Burns, The (TV film)
Svátost strachu (TV film)
Štvanci
1978 Dobrmani připraveni k smrti
The Initiation of Sarah (TV film)
1976 Moving Violation
Velký skaut a holka
1975 Journey from Darkness (TV film)
Muž v kamiónu
1974 One, The (TV film)
The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
Underground Man, The (TV film)
Unwed Father (TV film)
1973 Americké graffiti
Breezy
Lisa, Bright and Dark (TV film)
Summer Without Boys, A (TV film)
1972 Weekend Nun, The (TV film)

TV seriály

2015 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Hoots (S06E36)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hrdina Filipín (S09E13)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Fixing a Hole (S03E08)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Den, kdy došlo k atentátu (S06E21)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tichá noc (S06E11)
2007 Dr. House (TV seriál)
Sám (S04E01)
2003 JAG (TV seriál)
Veselé vánoce (S09E11)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vina (S03E18)
2001 Druhá šance (TV seriál)
Busted (S03E01)
Armageddon (S02E19)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Návrat domů (S07E01)
1994 Klíšťák (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Poslední boj (S01E07)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Výstřel jako odpověď (S01E20)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
1973 Love Story (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)

TV pořady

1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Hudební videoklipy

1984 Rod Stewart - Infatuation (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace