foto

Jamie Smith-Jackson

  • nar. 28.3.1948 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Seers & Clowns
1988 Už můžeme
1986 Lidská práva (TV film)
1980 Život, svoboda a pronásledování na Planetě opic (TV film) - a.z.
1978 Having Babies III (TV film)
Night Cries (TV film)
1977 Having Babies II (TV film)
1976 Stalk the Wild Child (TV film)
Všichni prezidentovi muži
1975 Bug
1974 House of Evil (TV film)
Remember When (TV film)
1973 Breezy
Go Ask Alice (TV film)
Lisa, Bright and Dark (TV film)
Satan's School for Girls (TV film)
Vzplanutí (TV film)

TV seriály

2017 Chicago Fire (TV seriál)
Who Lives and Who Dies (S05E11)
1977 Hunter (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1975 The Invisible Man (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace