foto

Vanessa Marquez

  • nar. 21.12.1968
    Los Angeles County, California, USA
  • zem. 30.8.2018 (49 let)
    South Pasadena, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Return of Pink Five
2001 Fire & Ice (TV film)
2000 Podezření
1997 Smrt za lež (TV film)
1994 Kritický stav (TV film)
1993 Twenty Bucks
Táta lump
Věc cti
1992 Maniac Cop III - Odznak mlčení
1991 Druhá strana lásky (TV film)
1990 Night Children
Sweet 15 (TV film)
To My Daughter (TV film)
1988 Ukaž, co umíš

TV seriály

1997 Pohotovost (TV seriál)
Dr. Hathawayovou, prosím (S03E19)
Víra (S03E16)
Kdo se směje naposled (S03E14)
další epizody (4)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Bez mozku to nejde (S03E07)
Poslední zastávka (S03E04)
Dr. John Carter (S02E22)
další epizody (6)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Peklo a velká voda (S02E07)
Tyhle dny (S02E06)
Uzdrav, nauč, zabij (S02E03)
další epizody (11)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Bouře (S01E10)
V žáru Chicaga (S01E06)
Dobrá noc před námi (S01E05)
další epizody (6)
Melrose Place (TV seriál)
The Doctor Who Rocks the Cradle (S03E12)
1992 Tequila a Bonetti (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Cheever Letters (S04E08)
1991 Nurses (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Závislosti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky