foto

Christopher O'Shea

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Simple Wedding
2017 Alaska Is a Drag
Exit Strategy
2016 Den patriotů
2015 Point of Honor (TV film)

TV seriály

2018 Zmizelí (TV seriál)
Rise (E12)
Exigent Circumstances (E09)
Romans (E08)
další epizody (4)
2017 Me, Myself and I (TV seriál)
Family Tree (E05)
Zmizelí (TV seriál)
Savior (E06)
Family Photo (E05)
Madam Secretary (TV seriál)
Shutdown (S04E04)
Off the Record (S04E02)
Gift Horse (S03E11)
2016 Madam Secretary (TV seriál)
The Dissent Memo (S03E04)
Vartius (S02E23)
Desperate Remedies (S02E19)
další epizody (4)
2014 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Curious Georgie (S03E16)
Play It Again, Bonnie (S03E13)
An Affair Not to Remember (S03E10)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace