foto

Cristina Casali

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Problémissky
2019 The Personal History of David Copperfield
2018 Příběh špionky
2017 Ztratili jsme Stalina
2014 Noble
2012 All in Good Time
Blood
2011 Na straně osm (TV film)
2010 Otrokem
2009 Politické kruhy
Vraždy v Yorkshiru: 1974 (TV film)
2008 The Oxford Murders
2007 Přijít a zazářit
2006 Opravdová hlava rodiny

TV seriály

2018 Requiem (TV seriál)
Carys (E06)
Bessie (E05)
Blaidd Carreg (E04)
další epizody (6)
2015 Safe House (TV seriál)
Saints & Strangers (TV seriál)
2014 The Crimson Field (TV seriál)
2012 True Love (TV seriál)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
2008 Criminal Justice (TV seriál)

Dokumentární

2017 Williams

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky