foto

Cristina Casali

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 The Personal History of David Copperfield
2018 Red Joan
2017 Ztratili jsme Stalina
2014 Noble
2012 All in Good Time
Blood
2011 Na straně osm (TV film)
2010 Otrokem
2009 Politické kruhy
Vraždy v Yorkshiru: 1974 (TV film)
2008 The Oxford Murders
2007 Přijít a zazářit
2006 Opravdová hlava rodiny

TV seriály

2018 Requiem (TV seriál)
2015 Safe House (TV seriál)
Saints & Strangers (TV seriál)
2014 The Crimson Field (TV seriál)
2012 True Love (TV seriál)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
2008 Criminal Justice (TV seriál)

Dokumentární

2017 Williams

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace