foto

Marta Torné

  • nar. 10.3.1987 (32 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 ¡Ay, mi madre!
2014 Maniobra de Heimlich, La
2013 Menú degustació
2012 Impávido
2007 Impávido

TV seriály

2018 Pequeñas coincidencias (TV seriál)
Velvet Colección (TV seriál)
Felices fiestas (S02E10)
Una nueva realidad (S02E09)
Amistades peligrosas (S02E08)
další epizody (10)
2017 Velvet Colección (TV seriál)
El último adiós (S01E10)
París, je t'aime (S01E09)
Brigitte Bardot (S01E08)
další epizody (10)
2016 Noční recepční (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 1 (S01E01)
2015 Seis hermanas (TV seriál)
2013 Gran Reserva. El origen (TV seriál)
2011 Ángel o demonio (TV seriál)
2010 Protegidos, Los (TV seriál)
Internát (TV seriál)
El fin (S07E15)
La luz (S07E14)
El último aliento (S07E13)
další epizody (23)
2009 Internát (TV seriál)
El baile de los culpables (S06E05)
La traición (S06E04)
El hombre lobo (S06E03)
další epizody (16)
2008 Internát (TV seriál)
El unicornio (S04E09)
La llave (S04E08)
Un gran soldado (S04E07)
další epizody (19)
2007 Internát (TV seriál)
Mi amigo el monstruo (S02E07)
Ver para creer (S02E06)
En orden alfabético (S02E05)
další epizody (13)
La que se avecina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace