Reklama

Reklama

Epizody(6)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (237)

sulimo 

všechny recenze uživatele

Moc nepobírám zdejší 82% vlhnutí. Kdyby se tohle natočilo tak před 20 lety, asi bych si řikala, že má Bond velkou konkurenci, jenže on je rok 2016 a tohle je tak jeden z nejzbytečnějších seriálů minimálně posledních 10 let - jo, tak dlouho je ten naivní, stereotypní, nepochopitelně natahovanej, devadesátkovej příběh out. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Bon/d/bonek. Třaskavě p/r/ožitková směna, pro nespavce jako stvořená. Zásadní střelba do Roperova hejna. Přepych se kývá, moc padá na kolena. Pánský duel hrajeme z vysoka a strojek ve službě tajné, parádní/ka špionáže tiká. Hugh Laurie ďábelsky sliní, je v tom jako House – doma. Tom je řádně připravený, kvalifikovaný na tento job, fešáckou roli, do které navýsost zapojil přitažlivost obleku i nordickou vznešenost. Tom s jahodovými rty a stříbřitou pletí vyzařuje nesdělitelné, nezařaditelné kouzlo, korunní charisma. Krásky v nesnázích se k němu hrnou, aby je obsloužil ochranitelskou i mileneckou rukou, protože lákavý je blízký vrchol. Kéž se poštěstí, a jeho úsměv nedostižný se přenese i do druhé série. Nerada se loučím s purpurovým srdcem hoteliérství. Budu se těšit, až opět o čase půlnočním v kruhu skrytého tónu zalovím. ()

Reklama

Belbo 

všechny recenze uživatele

Tak hned z kraje: 3 blýštivé dávám jen kvůli předchozímu nevšednímu zážitku s tajemnou hloubkou pubertální psychologií v 13 Reasons Why. ... První tři díly celkem paráda, nějak to jede, dialogy a vztahy postav celkem fungují, a obecně to v rámci žánru šlape (zabili mi nejkrásnější ženu, utekl jsem, se štěstím potkal po letech nějakýho kápa, po haluzi se dostal k němu, zabouchl se do jeho ženy, ojel ji, začal kápat trollit až jsem s ním vytrollil a odcházím v klidu kopulovat s jeho bývalou). Druhá půlka to bere hopem, velkej kápo se chová jako nevím, ale připomíá to nemyslícího debila s velkou zásobou mouder... Je to takový opak Rosemundi Pilcher, ale pro muže. Jak hloupý Honza k pěkné kosti a k 300 000 000 přišel. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

"Bondovka bez akce" je u tohoto asi to nejnesmyslnější označení vůbec, s agentem 007 má Tomík společného jen to že si v jednom momentu objedná martini s vodkou. Špion je jen omylem, povolení zabíjet nemá a povede se mu to jen párkrát skoro omylem, a ani v kadenci počtu sbalených holek na minutu stopáže zrovna nevyniká. Vyniká jen tím že je hezoun a sympaťák, a že doplňuje Dr. House v jejich společném hereckém koncertu dostatečně dobře na to, aby se na to těch šest hodin dalo dívat i v tak strašně unylém tempu. Night Manager je totiž typická La Carreovka, ale na rozdíl od geniálního Tinker Taylor Soldier Spy, i od nedávného Most Wanted Man, je mnohem pomalejší, a mnohem bezvýraznější. Nic než ukecaná šachová partie bez velkých překvapení. 7/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijmout prosbu půvabné dámy v nesnázích by asi měla být pro každého muže povinnost, ovšem tahle Tomu Hiddlestonovi pořádně zamíchá životem. Noční manažer káhirského hotelu se tak zaplete do nebezpečné sítě mezinárodního obchodu se zbraněmi. Snaží se vytěsnit to, co se jedné osudné noci v hotelovém pokoji stane, ovšem po čtyřech letech se mu v jiném (švýcarském) hotelu vzpomínky vrátí – s příjezdem vychytralého obchodníka s ksichtem Hugha Laurieho. Nicméně choulostivé dokumenty, které získal, už jsou v rukou britské tajné služby. Korupce v MI6 nicméně sahá do vyšších pater. První problém nastává prakticky záhy: a to, že utajenému Hiddlestonovi jsem žádnou válku na Blízkém východě nevěřil ani náhodou. Všichni jsou tu drsní a tajuplní, každý se tváří, že je o krok dopředu před protihráčem. Ovšem spousta momentů je únavných a nevěrohodných. A najednou se náš hrdina stává pravou rukou ilegálního obchodníka. Chodí s jeho synkem na zmrzlinu, maže partnerkám vlivných mužů záda, jiné před ním shazují šaty nebo tajně brečí do peřin. Gradace se divák nedočká ani v závěru, který je slabý a děravý. Nechápu to oslavování scénáře. Mnohdy je to hodně samoúčelné a hodně chtěné. Ačkoliv Susanne Bier málokdy zklamává, tady překvapivě vaří z vody. Hra s divákem jí vždy šla poměrně znamenitě, její postavy v minulosti dýchali autenticitou, tady nečekaně selhává. Laurie je nakonec jen bezmocná kočka. A Hiddleston v roli agenta v utajení působí jako pěst na oko. A ta jeho nekonečná přehlídka široce sladkých úsměvů… Ajaj. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (20)

  • Ve čtvrté epizodě první série se v cameo roli objeví autor předlohy John le Carré; a to sice v michelinské restauraci jako host, kterému se hlavní hrdina omlouvá za způsobené potíže. (DaViD´82)
  • Tehotenstvo postavy, ktorú stvárnila Olivia Colman, bolo pridané do scenára, keď na prvom stretnutí s režisérom herečka oznámila, že je tehotná. (figliar)
  • Noviny Telegraph informovali, že: „Podľa dohliadajúceho lokačného manažéra Toma Howarda boli hostia ubytovaní v rezorte Es Saadi Resort v Marakéši v Maroku počas natáčania tak zmätení zmenami v interiéroch, ktoré vykonal produkčný štáb, že sa mnohí hostia vracali z jednodňovej prehliadky s otázkami, či sa nachádzajú v správnom hoteli.“ (Arsenal83)

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama