foto

Mads Wille

  • nar. 10.11.1971 (47 let)
    Gentofte, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dronningen
2016 Kærlighed og andre katastrofer
Ten den přijde
2012 Tento život
2010 Drž mě pevně
Experiment
2008 Blå mænd
2007 Jak se zbavit těch ostatních
2005 Den rette ånd
Steppeulve
Zabití
2002 Drobné nehody

TV seriály

2019 Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Soldaten (S06E05)
Nye planer (S06E04)
další epizody (5)
2018 Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (5)
2017 Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
Feriebarnet (S04E04)
další epizody (6)
2016 Badehotellet (TV seriál)
Fodspor fra havet (S03E07)
Kortene på bordet (S03E06)
Stauning (S03E05)
další epizody (6)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Amandas gæster (S03E01)
Stormen (S02E07)
Sandhedens time (S02E06)
další epizody (8)
2014 Badehotellet (TV seriál)
Slutningen på sæsonen (S01E06)
Eventyr i sommernatten (S01E05)
Stormen raser (S01E04)
další epizody (5)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Zlá krev 2/2 (E06)
Zlá krev 1/2 (E05)
2009 Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
2007 Forestillinger (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace