foto

Annabel Armour

  • nar. Santa Barbara, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Canal Street
2011 Francesca
In Memoriam
Nákaza
2010 Odsouzení
2008 A svět byl můj
2005 3:15 zemřeš
2002 Ukradené léto
1999 Whiteboys
1998 Mercury
1993 V zajetí (TV film)
1990 Chlapi neutíkají
1987 Leonard Part 6
Ředitel školy
1983 Doktor Detroit
Through Naked Eyes (TV film)

TV seriály

2017 Chicago Justice (TV seriál)
Drill (E10)
Shrink (TV seriál)
Cool Ranch (E08)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
300,000 Likes (S04E07)
2015 Empire (TV seriál)
The Outspoken King (S01E02)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Mon Amour (S01E02)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Kejkle (S01E10)
1993 Missing Persons (TV seriál)
1990 What a Dummy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace