foto

Daniel Ortiz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Coda 77
2018 La Guarida
2011 Nemají pokoj svévolníci
2010 Los ojos de Julia
Ptáci z papíru
2008 Miente
2005 Nepřemožitelné zlo
2004 Escuela de seducción
2003 Návrat Re-Animátora

TV seriály

2020 Vis a vis: El oasis (TV seriál)
La vida de los mosquitos (E05)
Como te quiere una madre (E03)
Justo antes de Cristo (TV seriál)
Esperanzas II (S02E05)
Esperanzas I (S02E04)
2016 Vis a vis (TV seriál)
Líquido (S02E13)
Plátano y limón (S02E12)
Patrona de los desamparados (S02E11)
další epizody (13)
Vis a vis (Netflix verze) (TV seriál)
Kapalina (S02E19)
Zachraňte koně (S02E18)
Banán a citron (S02E17)
další epizody (19)
2015 Vis a vis (TV seriál)
El principio de las tortugas (S01E11)
Gato gris (S01E10)
Negra, negrita, negrata (S01E09)
další epizody (11)
Vis a vis (Netflix verze) (TV seriál)
Princip želvy (S01E16)
Už budu hodná (S01E15)
Šedá kočka (S01E14)
další epizody (16)
2013 Na lodi (TV seriál)
La última bala (S03E16)
Fuera de este mundo (S03E15)
Lo que queda del mundo (S03E10)
2012 Frágiles (TV seriál)
Tajemná Calenda (TV seriál)
2011 Cheers (TV seriál)
Na lodi (TV seriál)
Lži a kabaret (S02E13)
Kdopak by se vlka bál? (S02E05)
Vnitřnosti medvěda Bobbyho (S02E04)
další epizody (4)
2010 Impares premium (TV seriál)
La pecera de Eva (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 Guante blanco (TV seriál)
Lex (TV seriál)
Maitena: Estados alterados (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2004 ¿Se puede? (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky