Reklama

Reklama

Návrat Re-Animátora

  • Španělsko Beyond Re-Animator
Trailer

Obsahy(1)

Smrtí život zdaleka nekončí. Kultovní heslo šíleného vědce Herberta Westa, který se specializuje na oživování mrtvol, zaznívá už potřetí. West se kvůli svým morbidním pokusům, které za sebou paradoxně zanechaly víc mrtvých než živých, ocitá v přísně střeženém vězení. Tady shodou okolností pracuje i muž, jehož sestra se před deseti lety stala jednou z obětí šíleného génia... Hektolitry krve, svérázní zombíci a strach kombinovaný s humorem vám předvedou, že umírání může být sranda. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor „Návrat Re-Animátora“, aby byl vůbec natočen, musel dostat i španělskou produkci, protože v Americe se mu asi už moc nevěřilo. Ale Brian Yuzna se svého díla chopil relativně se ctí, nekazí mytologii, ale nepřináší ani nic, co by dovedlo skutečně oslnit. Za mě je první snímek nejlepší, to ostatní už je trochu natahování dobře rozehraného. Ale pořád je to takové, že se na to dá dívat. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Můj první Animátor, kterého jsem Zhlédl.. Bylo to určitě zajímavý, vědecké procesy mám vcelku rád, ale proč to sakra bylo tak Komediálně podaný !! Některé scény, byli šíleně komické, například když černoch pouze s půlkou těla skáče po zdech, gore spíše amatérské,Holky byli kupodivu odvážné a nebáli se ukázat i něco víc.. Yuzna zřejmě, chtěl udělat Hororovéj Trhák, povedla se mu Parodie ! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Až mě překvapuje, že ač třídílná série, všechny její části si udržují takřka stejnou kvalitu. Tentokrát se přeneseme do věznice a trošku v čase (přece jenom, Combs nám trochu zestárl a prošedivěl). Hlavní zápletka je v podstatě stejná jako u předešlých dvou snímků - pokusy s oživováním lidí (plusem je, že je trošku rozvíjena - pokusy jsou lepší a West už přišel na to, jak oživlým vrátit "rozum" - oživlí tak mluví a chovají se "částečně" racionálně - částečně píšu záměrně, protože kdyby se chovali ZCELA racionálně, o čem by ten film asi tak byl, že jo). Naprosto vynikající roli (s níž si hodně pohrál a počítám, že si ji hodně užíval) předvádí ředitel věznice, jeho přerod v krysu (a její ztvárnění) je fakt perfektní. I ta novinářka nebyla zase tak marná (nemyslím jen vzhled :-)). A hned od prvního okamžiku, kdy se na scéně objeví sestra z vězeňské ordinace, jsem si říkal, jestlipak je ukáže - jestli jsem bych uspokojen nebo nasrán ale neprozradím...... ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

posledni dil, z hodne underrated filmove serie, mam za sebou a musim rict, ze se mi docela libil! byl trosku nudnejsi, ale za to mel lepsi konec, nez dily predchozi. — vzdycky jsem fandila moji nejoblibenejsi postave, doktorovi herbertu westovi (+ herec jeffrey combs byl dokonalej!!!). milovala jsem na nem uplne vsechno. ve zkratce to byl hodne crazy (nepochopeny) vedec, ktery vzdycky skoncil v rozporu mezi jeho pritelem a pritelkyni jeho pritele (ale jako v kazdym dile.. chudak😄). — overall, re-animator 1 a 2 jsou jedni z nejlepsich hororu z 80. a 90. let; tenhle je ponekud pozadu, ale taky byl super. || ❝𝐑𝐞𝐥𝐢𝐠𝐢𝐨𝐧 𝐡𝐚𝐬 𝐧𝐨𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐨 𝐝𝐨 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐭𝐡𝐢𝐬.❞ 💉🩸 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Mé první setkání s doktorem Westem(ano,vím,začal jsem krapet od konce) nedopadlo zrovna dvakrát nejlépe,mé pocity z Návratu Re-animátora bych nazval nejtrefněji jaksi rozpačitými.Především tedy Jeffrey Combs,nevím jak v předešlích dílech,ale zde svou postavu doktora Westa neskutečně přehrává,nesmyslně se pitvoří a hází grimasi na přesdržku.Krvavých splatterefektů se dočkáme,a to i docela kvalitních,na druhou stranu jich není zas až tolik a téměř polovina filmu se ani nic neděje.Poslední půlhodinka zase naopak jako by vše zameškané chtěla dohnat přehršlem postav,děje,situacemi,efekty.On celý děj filmu je dost odfláklý a vůbec mi přišlo,že se zde dost i šetřilo,kultovnosti předchozích dílů tedy u mě zrovna nedostál. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Meno doktora Howarda Philipsa je odvodené od autora predlohy prvého Re-Animátora, spisovateľa Howarda Philipsa Lovecrafta. (BlackTom)
  • Film bol zakázaný v Kanade a Singapure. (Paldiny)

Reklama

Reklama