foto

Ogie Banks

  • nar. 13.6.1973 (45 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vilík: Rychle a vesele
2013 Monster High-Scaris: City of Frights
2012 Monster High: Příšerky přicházejí (TV film)
Monster High: Útěk z Pobřeží lebek (TV film)
Superman vs. Elita
2011 Monster High: Střet kultur aneb Tesáky proti Kožichům (TV film)
2006 Bratz: Babyz the Movie
Bratz: Passion 4 Fashion - Diamondz
1992 Newsies

TV seriály

2018 Stretch Armstrong & the Flex Fighters (TV seriál)
Doomsday Clock (S02E10)
Masters of Order (S02E09)
Rook's Story (S02E08)
další epizody (10)
2017 Marvel: Spider-Man (TV seriál)
Stretch Armstrong & the Flex Fighters (TV seriál)
The Age of Flexarium (S01E13)
Endgame (S01E12)
Secret Ninja Party (S01E11)
další epizody (13)
2016 Barbie Dreamtopia (TV seriál)
Ben 10 (TV seriál)
Lastman (TV seriál)
2012 Dokonalý Spiderman (TV seriál)
2010 Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
2008 Gormiti (TV seriál)
2006 Class of 3000 (TV seriál)
Náhradníci (TV seriál)
2005 Bratz (TV seriál)
2004 Fatherhood (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
W.I.T.C.H. (TV seriál)
2003 All Grown Up (TV seriál)
Clifford's Puppy Days (TV seriál)
Můj život dospívající robotky (TV seriál)
2002 Pětka statečných (TV seriál)
1993 Strážci vesmíru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace