foto

Jens Müller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Osudové léto v Praze (TV film)
2016 Život v utajení (TV film)
2015 Frauen (TV film)
2014 Wilsberg - 90-60-90 (TV film)
Wilsberg - Das Geld der Anderen (TV film)
2013 Když Inge tančí
Wilsberg - Die Entführung (TV film)
Wilsberg - Treuetest (TV film)
2012 Auslandseinsatz (TV film)
Dora Heldt: Kein Wort zu Papa (TV film)
Láska na prvním místě (TV film)
Wunschkind (TV film)
2011 Dora Heldt: Tante Inge haut ab (TV film)
Linda geht tanzen (TV film)
Nejlepší přítelkyně (TV film)
Za nic na světě (TV film)
2008 Bez syna neodejdu (TV film)
Mein Herz in Chile (TV film)
Tod in der Eifel (TV film)
2007 Heimweh nach drüben (TV film)
Scénář lásky (TV film)
2006 Jeptiška a komisař (TV film)
2005 Gegen jedes Risiko (TV film)
2003 Savannah (TV film)
1995 Prasátko Rudi

TV seriály

2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Kalte Fische (E03)
Ein dienstbarer Geist (E02)
Saubere Geschäfte (E01)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Unter Gaunern (TV seriál)
2013 Sekretářky (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Lutter (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Papa Bulle (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace