foto

Jesse Ellis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2010 Togetherness Supreme
2008 Charcoal Traffic
2006 Kibera Kid

TV seriály

2020 Nancy Drew (TV seriál)
The Haunting of Nancy Drew (S01E16)
The Whisper Box (S01E13)
The Mark of the Poisoner's Pearl (S01E10)
2019 Nancy Drew (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Runaways (TV seriál)
Cheat the Gallows (S03E10)
Left-Hand Path (S03E07)
Rite of Thunder (S03E04)
další epizody (4)
2018 Daredevil (TV seriál)
Naposledy (S03E12)
Odhalení (S03E09)
Ďábel, kterého znáš (S03E06)
další epizody (4)
2017 Inhumans (TV seriál)
2014 Satisfaction (TV seriál)
...Through Resolution (S01E10)
...Through Terms and Conditions (S01E07)
2011 One Tree Hill (TV seriál)
Where Not to Look for Freedom (S08E19)
2010 One Tree Hill (TV seriál)
Lists, Plans (S08E10)
I Can't See You, But I Know You're There (S08E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky