foto

Gary Janetti

  • nar. 22.3.1966 (53 let)
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Mastersons of Manhattan, The (TV film)
2005 Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video kompilace)
2001 Loomis (TV film)

TV seriály

2018 Griffinovi (TV seriál)
Send in Stewie, Please (S16E12)
2016 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Vánoční speciál 2016 (S02E07)
2015 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Wedding (S02E06)
Flatmates (S02E05)
Stag Do (S02E04)
další epizody (6)
Griffinovi (TV seriál)
Stewie Is Enceinte (S13E12)
2013 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Christmas Special (S01E07)
Anniversary (S01E06)
Dinner Party (S01E05)
další epizody (7)
Griffinovi (TV seriál)
Brian's Play (S11E10)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Zamilovaný Stewie (S10E19)
2011 Griffinovi (TV seriál)
Stewie na útěku (S10E04)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Brian píše bestseller (S09E06)
Brian & Stewie (S08E17)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Marná snaha o nápravu (S04E28)
Will a Grace (TV seriál)
Co se vlastně stalo s Baby Gin? (S08E22)
2005 Will a Grace (TV seriál)
Karen a Will boří zdi (S08E02)
Šokující odhalení (S07E24)
2004 Will a Grace (TV seriál)
Nikdy ho nebudeš mít (S07E07)
Pravý muž pro Willa (S06E14)
2003 Will a Grace (TV seriál)
Já a pan Jones (S06E04)
Poslední vůle (S05E23)
Cesta do Afriky (S05E14)
2002 Will a Grace (TV seriál)
Nová Grace (S05E05)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Brian dobývá Hollywood (S03E02)
2000 Bette (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Cesta na Rhode Island (S02E13)
Zamilovaný Brian (S02E04)
1999 Griffinovi (TV seriál)
I pes má svou hrdost (S01E07)
1998 Style and Substance (TV seriál)
1996 Pearl (TV seriál)
1995 The Naked Truth (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video kompilace)
1997 Broadway Damage

TV seriály

2018 Griffinovi (TV seriál)
Send in Stewie, Please (S16E12)
2017 Griffinovi (TV seriál)
Petey IV (S16E07)
2015 Griffinovi (TV seriál)
JOLO (S13E14)
Encyclopedia Griffin (S13E11)
Stewie, Chris & Brian's Excellent Adventure (S13E07)
2014 Griffinovi (TV seriál)
Herpe, the Love Sore (S12E16)
3 Acts of God (S12E13)
Grimm Job (S12E10)
2013 Griffinovi (TV seriál)
Roads to Vegas (S11E21)
Total Recall (S11E18)
12 and a Half Angry Men (S11E16)
další epizody (5)
2012 Bunheads (TV seriál)
Better Luck Next Year! (E04)
Pilot (E01)
Griffinovi (TV seriál)
Jesus, Mary and Joseph! (S11E08)
Joe's Revenge (S11E05)
Neodbytný úlovek (S10E14)
další epizody (4)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Marná snaha o nápravu (S04E28)
2003 Will a Grace (TV seriál)
Cesta do Afriky (S05E14)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Vánoční šílenství (S03E16)
2000 Bette (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Zamilovaný Brian (S02E04)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Bumtarata smrt (S01E03)
1998 Style and Substance (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Vánoční speciál 2016 (S02E07)
2015 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Wedding (S02E06)
Flatmates (S02E05)
Stag Do (S02E04)
další epizody (6)
2013 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Christmas Special (S01E07)
Anniversary (S01E06)
Dinner Party (S01E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky